Sunset Salsa Events

de leukste salsafeesten op de mooiste locaties!

Sunset Salsa events presents
LAKEVIEW
Starlight Dancing

Lakeview vindt plaats op een unieke drijvende locatie die voorheen is gebruikt bij de Volvo Ocean Race maar nu aan de Noorderplas in Roermond ligt. Het is géén boot maar door zijn ronde vorm waan je je in de romp van een groot schip. 2 verdiepingen, een groot terras met een fantastisch uitzicht op het water, een hardhouten vlondervloer en een moderne lichte inrichting maken van Beaver Creek een top event locatie!

De eerste editie van LAKEVIEW vindt plaats op zondag 3 november van 17.00 – 22.00 uur.
Muziek: DJ Limbo Latino.
Muzieksoort: mix van 33% salsa, 33% bachata, 33% kizomba

Je komt via de trap binnen op de 2e verdieping waar de entrée en garderobe is èn de grote dansvloer. Via een wenteltrap kom je op de benedenverdieping met de bar, het lounge gedeelte en de mogelijkheid om te eten (kleine kaart, schappelijke prijzen).

We starten de avond met een workshop URBAN KIZ gegeven door René & Celine, Enlace Dance Studio
Workshop 17.00 – 18.00 uur

Party 18.00 – 22.00 uur

Entrée: € 10
Vanwege de grootte van de locatie hanteren wij een maximum van 150 bezoekers. Zorg er dus voor dat je van tevoren een ticket koopt of op tijd aanwezig bent!

Wil je alleen deelnemen aan de workshop omdat je bijvoorbeeld ’s avonds nog dansles hebt dan kan dit ook. Alleen workshop: € 5.

Parkeren
Je kunt parkeren op het terrein van het Wake park.

Let op: de dansvloer is een hardhouten vlondervloer. Dunne stiletto hakken zijn wat minder geschikt voor deze vloer. Dansschoenen met een flared hak of dikkere hak en platte schoenen zijn wel goed geschikt.

Wake park Beaver Creek
De Weerd 52
6041 TK Roermond
Het wake park ligt aan dezelfde plas als de Sunset Lounge alleen iets verder door!

Op onze feesten wordt gefotografeerd en gefilmd. Wil je liever niet herkenbaar in beeld komen, laat dit dan even vooraf weten aan onze fotograaf! Foto’s worden in een album op Facebook geplaatst en kunnen gebruikt worden op de website van Sunset Salsa. Mocht je toch foto’s tegenkomen die je liever niet online ziet, stuur dan even een berichtje en wij verwijderen ze direct.

© Copyright - Sunset Salsa Shoes